Content creatie

Zonder meer is content creatie het meest arbeidsintensieve onderdeel van on-line marketing. En ook wat de meeste van onze klanten lastig vinden of op zijn minst een opgave. Maar Screenborn kan helpen!

  • Tekst, en dan slim omdat onze tekstschrijvers niet alleen heel goed schrijven maar ook opgeleid zijn in zoekmachine optimalisatie zodat de juiste zoekwoorden meteen op de meest effectieve plaatsen staan. SEO compliant schrijven noemen we dat.
  • Beeld en film, wat aansluit bij het siteconcept. Via onze scan voor merkidentiteit kunnen we de fotografen, filmers en DTP-ers beter uitleggen wat we willen communiceren en zo zorgen dat woord en beeld elkaar versterken
  • Animatie, zoals gebruik van flash elementen om niet alleen 1000 woorden te vangen in een goed gekozen beeld maar nog veel meer te communiceren door advies, uitleg of promotie te vangen in een korte animatie.

Content creatie door uw klanten

Conform de "web 2.0" ideeën, is het een goed plan om onze klanten waardevolle content te laten creëren. Dat is soms een winnend idee (echter niet nieuw, Amazon.com doet het al sinds de vorige eeuw) maar het is niet iedereen gegeven een community te creëren en te onderhouden. Het kan gelukkig ook op andere manieren, bijvoorbeeld in de vorm van een gerichte actie.

Wilt u meer weten over content creatie voor uw site? Neem contact op met Hans Strijbos.

 
amesroom.gif
BUREAU VOOR ONLINE MARKETING, ZOEKMACHINE MARKETING, COMMUNICATIE & VISUAL DESIGN