Ontwikkeling integrale siteconcepten

Wilt u een nieuwe website? Of wilt u uw huidige website vernieuwen? Om deze uitdaging integraal aan te kunnen pakken hebben we een bindend element nodig. In onze aanpak zijn dat de doelstellingen en het gewenste gedrag op de website.

  • Wat wilt u bereiken met uw bedrijf?
  • Welke rol moet de website daarin spelen?
  • Wat zouden we dan graag zien dat bezoekers op uw site doen?

Als we antwoord hebben op deze vragen, kunnen we de eerste ruwe schets van de website opstellen. Dit hele proces noemen wij de SLIM workshops.

De SLIM workshops

In onze workshop 'Site Layout and Interaction Mapping' (SLIM) nemen we u en de belangrijkste vertegenwoordigers uit uw organisatie mee door bovengenoemde vragen en keuzes. We eindigen met een schets van de nieuwe of vernieuwde site. Een concreet product dus!

slim graphic1

Snel, creatief en effectief

Meestal zijn twee dagdelen genoeg voor de SLIM workshops. Met een geringe inspanning vanuit uw organisatie maakt u een vliegende start. Hierbij vergroten wij het draagvlak voor de te maken keuzes door alle idee├źn een plaats te geven. Vervolgens kiezen we samen met u en uw team welke functies het meeste ruimte verdienen, zowel fysiek op de site als in de tijd. Wat is nodig om te starten en wat voegen we later toe? Dit inzicht helpt de site snel te realiseren en ook toekomstbestendig te maken. We weten immers waar we naartoe willen groeien.

Wilt u meer weten over het ontwikkelen van een website concept door Screenborn? Neem contact op met Gerard Klein.

 
amesroom.gif
BUREAU VOOR ONLINE MARKETING, ZOEKMACHINE MARKETING, COMMUNICATIE & VISUAL DESIGN